با توجه به ارائه خدمات آنلاین در سال های اخیر ، طراحی و ساخت وب سایت رشد بسیار زیادی داشته است . از این رو وکیلان و موسسات حقوقی برای جذب مشتری بیش تر به دنبال طراحی سایت وکالت هستند. شرکت هوم وب به شما کمک می کند تا با آسودگی خاطر اقدام به طراحی سایت وکلا کنید که دارای ویژگی هایی همچون موارد زیر را در بر خواهد گرفت:
- دسترسی سریع به مطالب این صفحه:
قیمت طراحی سایت وکالت به صوررت کد نویسی شده و اختصاصی با زبان ASP با توجه به امکانات انتخابی شما متفاوت خواهد بود.در شرکت طراحی سایت هوم وب قیمت طراحی سایت وکلا با توجه به نیاز مشتری و امکانات انتخابی متغیر می باشد.
به صورت کلی بازه قیمت طراحی سایت وکلا برای امکانات پایه سایت حقوقی که در بالا ذکر شد 5 میلیون تومان خواهد بود.
و هم چنین تعرفه طراحی سایت وکلا برای داشتن امکانات تخصصی و حتی هر امکاناتی که در این جا ذکر نشده است به طور میانگین از 15 میلیون تومان به بالا و براساس امکانات مورد نیاز مشتری و در جلسه قرارداد مشخص خواهد شد.
برای سفارش و مشاوره رایگان طراحی سایت حقوقی شما مشتریان عزیز میتوانید از طریق چت واتس اپ یا تماس با شماره تلفن های شرکت با کارشناسان شرکت طراحی سایت هوم وب مشاوره رایگان داشته باشید.
هم چنین لازم به ذکر است که نمونه طراحی سایت های حقوقی هوم وب بر اساس استاندارهای گوگل و سئو بیس هستند.
مستندات تمامی این موارد در جلسه حضوری خدمت شما مشتری عزیز نمایش داده خواهد شد.
جهت مشاهده ی نمونه کار طراحی سایت شرکت طراحی سایت هوم وب میتوانید روی لینک زیر کلیک کنید.
هم چنین لازم به ذکر است که مجموعه هوم وب توانایی اجرا ،طراحی و کدنویسی اختصاصی هر سایتی که از لحاظ زیبایی و یا امکانات مورد پسند شما مشتری عزیز هست را دارا می باشد. کافیست لینک سایت مورد نظر خود را برای کارشناسان ما ارسال کنید.
چرا وکلا نیاز به وبسایت دارند؟ بر اساس یک نظر سنجی در ایالات متحده، سه نفر از هر چهار نفر در زمانی که نیاز به وکیل دارند به صورت آنلاین جستجوی خود را انجام می دهند. همین آمار خود گویای این است که داشتن یک وبسایت تا چه اندازه ضروری است.
مشاهده اطلاعات بیشتر
وبسایت به تنهایی کافی نیست. باید از رسانه های اجتماعی نیز بهره برد –بلاگ نویسی را فراموش نکنید- چرا یک راه مناسب دیگر برای کمک به شناخته شدن و جذب مشتری است. تلویزیون و تبلیغات چاپی هم می توانند جایگاه خود را داشته باشند. بهترین استراتژی بازاریابی، یک رویکرد چند وجهی همراه با بکارگیری چندین روش است.
بخش مرکزی حضور شما در دنیای دیجیتال، وبسایت شماست. چنانچه بخواهید مشتریان به راحتی شما را پس از یک جستجوی سریع در گوگل پیدا کنند در آن صورت وبسایت شما باید آمیزه ای از ظرافت و پیچیدگی باشد تا علاوه بر اینکه بیانگر برند دفتر وکالت است، از تیم خود تقدیر به عمل آورده و اعتبار برای آن کسب کند. برای نیل به این هدف، باید از شرکت طراحی سایت خوب استفاده کرد که در طراحی بصری و استفاده از تجربیات کاربر پیشرو بوده و حاصل این تجارب را در طراحی وبسایت های حقوقی به کار گیرد. به کمک این عوامل می توان به اهداف وبسایت مورد نظر دست یافت. این اهداف عبارتند از یک معرفی زیبا و حرفه ای، یک تجربه کاربری روان و قابل درک برای مشتریان و همکاران.
ساختار وبسایت یک دفتر حقوقی تشکیل شده از دو بخش مرکزی: سایت مرکزی برای معرفی کلی دفتر و مجموعه ای از سایت های کوچکتر که بیانگر تجربیات و دستاوردهای هر یک از شرکا و همکاران است. تمامی این ها باید در 12 بند آورده شوند که مهمترین ویژگی های طراحی یک دفتر حقوقی هستند:
طراحی سایت وکالت شما باید بیانگر برند، ارزش ها، اهداف و دستاوردهای دفتر حقوقی به صورت بی آلایش و امروزی باشد. در واقع دو نفر از هر سه نفر بازدید کننده سایت، وبسایت ها ی زیبا را ترجیح می دهند. طراحی سایت باید به گونه ای باشد که کاربر هنگام بازدید با هیچ مشکلی مواجه نشده و مسیری هموار را در اختیار بازدید کننده قرار دهد. زیرا هدف این است که بازدید کننده به راحتی به دفتر حقوقی ارتباط برقرار کند و بتواند آزادانه اطلاعات مربوط به خدماتی که نیاز دارد و وکلایی که بهترین کمکی را می توانند به او بکنند بیابد.
اثربخشی یک وبسایت به تکنولوژی ارائه ی آن به مشتریان و همکاران دیگر دارد. ظاهر سایت باید دارای طراحی رسپانسیو باشد تا با دستگاه ها و وضوح صفحات مختلف (لپ تاپ، موبایل و غیره) سازگاری داشته باشد. معماری بک اند آن نیز باید به اندازه ی کافی قوی باشد تا یک وبسایت پر ویژگی را به نمایش بگذارد اما در عین حال باید طوری قابل دسترسی باشد که پرسنل بتوانند به راحتی آن را مدیریت کرده و محتویات آن را آپدیت کنند بدون آنکه نیاز باشد از افراد متخصص در این زمینه استفاده کنند.
هرچند زیبایی لازم است اما کافی نیست. وبسایت باید اهداف دفتر حقوقی را پوشش دهد .و قابلیت اضافه کردن امکانات و ویژگی های مورد نیاز یک سایت حقوقی را داشته باشد.
از آنجا که وبسایت به منزله بازاریابی خدمات حقوقی است قطعا مطابقت آن با مقررات حقوقی هر کشور امری ضروری است. دانستن این قوانین و ارتباط آنها با طراحی و عملکرد وبسایت برای فعالیت در چارچوب قانونی بسیار مهم است.
امنیت جزء لاینفک است.طراحی سایت حقوقی شما باید در برابر آسیب پذیری و مسئولیت هایی که متوجه برند و درآمد شما می گردد و هزینه زیادی در بر دارند محافظت شده باشد. پس باید زیبایی را با نفوذناپذیری در هم آمیخت و اقدماتی از قبیل استفاده از سرور هایی که امنیت بالایی دارند ، کدگذاری، فایروال و بهره گیری از استانداردهای امنیت وب را به درستی انجام داد.
زیبایی تنها ویژگی در طراحی سایت وکالت نیست. چنانچه تجربه کاربری در تحقق اهداف شما با شکست مواجه شود در آن صورت داشتن یک ظاهر جذاب، بی فایده است. سایت حقوقی شما باید به راحتی قابل پیمایش و بررسی باشد تا مشتریان و همکاران بتوانند به آسانی از آن اشتفاده کنند. امروزه مردم بیشتر از هر زمان زمان دیگری در جریان همه چیز قرار دارند و دامنه توجه آنها محدود است .آنها باید بتوانند به سرعت به اطلاعات مورد نظر خود در کمترین زمان ممکن و با کمترین کلیک ممکن برسند. اگر شرکت طراحی سایت شما در این زمینه شکست بخورد، بر برند شما تأثیر منفی خواهد گذاشت.
طراحی سایت دفتر وکالت آمیزه ای است از زیبایی، کیفیت تجربیات کاربری و عمق محتوای مفید. آیا شرکت طراحی وب سایت شما این عناصر را به گونه ای ترکیب می کند که نشان دهنده برند، اعتبار و دستاوردهای شرکت حقوقی شما باشد؟ آیا بازدیدکننده وب سایت متوجه موقعیت بالای شرکت شما میشود و آیا این موارد در جذابیت بصری کلی منعکس می شود؟ پس طراحی آن باید به نحوی باشد که موجب تحسین جایگاه والای دفتر وکالت از سوی بازدیدکنندگان شده و با جذابیت بصری که ایجاد می کند این موضوع را بیان نماید.
طراحی سایت باید بگونه باشد که مخاطب مورد نظر را جلب کند. باید نشان دهد که کارکنانی الهام بخش در آن به فعالیت می پردازند. دانشجویان آینده دار حقوق و وکلا باید بهترین محتوا را در آن بیابند. اطلاعات باید صحیح بوده و بر اساس تجربیات کاربری به راحتی در دسترس بازدیدکنندگان قرار گیرد.
وکلا دوست دارند نویسندگان بزرگی باشند چون به هر ترتیب نوشتن، بخش اعظم کار آنان است. اما نسخه های نوشتاری برای یک وبسایت هم علم است و هم هنر که با پروتکل های رسمی مشابه مانند خلاصه نویسی، تنظیم قرارداد و سایر اسناد حقوقی کمی متفاوت است. در واقع، بهترین شیوه های کپی رایت وبسایت اغلب با نوشته های حقوقی کاملا در تضاد و تقابل هستند. واقعیت این است که مردم خیلی کم به کلمات توجه می کنند اما کاربران خیلی سریع به دنبال اطلاعات می گردند و خیلی عمیق نمی شوند که آیا آنچه که یافته اند دقیقا همان چیزی است که می خواسته اند. به همین دلیل کپی رایت برای وبسایت های حقوقی باید کاملا رعایت شود.
بهترین روش معرفی یک دفتر وکالت، تلفیقی است از فیلم ها و عکس های اورجینال مربوط به همان دفتر. بدین ترتیب، وبسایت شرکاء و همکاران دفتر وکالت را به عنوان رهبران صنعت حقوقی معرفی کرده و به برند و پیشبرد اهداف آن اعتبار می بخشد. کلید جذب استعداد و مشتری همین است.
داشتن یک وب سایت اختصاصی که از جذاببت بصری برخوردار بوده و جالب توجه باشد تنها نیمی از معادله است. حلقه گمشده در اینجا، قرار گرفتن در صفحات اول موتورهای جستچو است تنها در این هنگام است که می توان به بازگشت سرمایه فکر کرد. از طریق سئو می توان حجم قابل توجهی از مردم را که در موتورهای جستجو مانند گوگل به دنبال خدمات دفتر حقوقی می گردند جذب کرد. فرض کنید یک مشتری به دنبال مشاوره یا اطلاعات حقوقی است این هنر سئو است که وی را به سمت یک دفتر وکالت خاص سوق دهد. استراتژی های بازاریابی موجب صرفه جویی دفتر حقوقی در هزینه ها و جلب بازدیدکنندگان علاقمند به وبسایت می شوند.
قبل از طراحی سایت، ابتدا باید اجزاء تشکیل دهنده وبسایت دفتر وکالت و نقش آنها را بدانیم. عناصر و پیج های مهمی که در وبسایت هر دفتر وکالتی وجود دارد عبارتند از:
صفحه اصلی یا هوم پیج شباهت زیادی به ویترین مغازه ها در بالای شهر دارد. کاربران جدید باید بلافاصله متوجه شما، تخصصتان و اینکه چگونه می توانید به آنان کمک کنید بشوند. نام دفتر، لوگو، فعالیت های اصلی و نیز یک پیام مناسب و قانع کننده باید در صفحه اصلی گنجانده شود تا کابری که به دنبال خدمات حقوقی است جذب آن شود. مابقی صفحه باید بیشتر به شرکاء دفتر، موفقیت ها، اعتبارنامه ها و حوزه فعالیت بپردازد. باید لینک های مناسب و جملات تاثیرگذار را در سایر صفحات مهم نیز گنجاند.
صفحه خدمات باید حوزه های حقوقی را که در آنها تخصص دارید با جزییات توضیح دهد مثلا حقوق جزا، حقوق خانواده، طلاق، مستغلات و غیره. چنانچه چندین حوزه را ارائه می دهید در آن صورت صفحه خدمات باید مثل یک لابی عمل کند و لینک هایی را در اختیار کاربرانی که به دنبال حوزه ای خاص هستند قرار دهد.
About page جایی است که اعتبارنامه ها، تجربیات و تحصیلات و دوره های آموزشی را در آن قرار می دهند. این صفحه باید شامل باید حاوی اطلاعات و عکس پرسنلی از وکیل یا وکلایی باشد که در دفتر کار می کنند. همچنین تاریخچه ای از فعالیت و، موفقیت ها، اهداف و تجربیات را باید در خود جای دهد.
صفحه مربوط به پرونده های حقوقی case studies page باید به طور مفصل به تشریح پیروزی های هر پرونده باشد. این مدرک اجتماعی باعث می شود کاربران جدید به توانمندی های دفتر وکالت اطمینان کرده و وکیلی را استخدام می کنند تا وکالت آنان را بر عهده بگیرد.
صفحه تماس با ما برای کاربران است تا وقت مشاوره را رزرو کرده یا در مورد خدمات دفتر استعلام بگیرند. این صفحه باید حاوی یک فرم تماس به همراه جزییات زمان پاسخگویی دفتر به مشتری، باشد.
واقعیت این است که مشتریان بر اساس حضور آنلاین شما تصمیم گیری می کنند. یعنی بدون سایت دفتر وکالت دستتان از فرصتهایی که در اختیار سایر وکلا قرار می گیرد کوتاه است. به همین دلیل است که یک سایت اثربخش، ساده و اطلاع رسان، بهترین راه برای معرفی یک دفتر وکالت به کسانی است که بصورت آنلاین در جستجوی آن هستند.
وقتی که سایت دفتر وکالت به ابزاری برای بازاریابی حرفه شما مبدل می شود باید به خاطر داشته باشید که موفق ترین سایت های دفتر وکالت تمرکزشان روی برآورده کردن نیاز کسانی است که در جستجوی آنلاین این خدمات هستند. ساده ترین اشتباه در طراحی سایت وکالت، ایجاد وبسایتی است که اطلاع رسانی مناسبی در اختیار بازدیدکنندگان قرار نمی دهد. همواره مد نظر داشته باشید که چه کسانی را می خواهید جذب سایت وکالت خود بکنید. چنانچه وبسایت دارید به سراغ آنالیزور سایت بروید تا دریابید چه کسی وارد سایت شما شده و چگونه از آن استفاده می کند. تصمیم گیری مبتنی بر داده ها، بهترین راه برای بهبود عملکرد سایت است. با این سه پرسش کار خود را آغاز کنید:
طراحی سایت وکالت نباید دشوار باشد با رویکردی مناسب می توان یک طراحی سایت حقوقی مناسب انجام داد که مشتریان زیادی را جلب می کند. همچنین آنان را از انتخابی که انجام داده اند مطمئن می سازد. به لی اوت سایت نیز توجه کنید که مثلا اطلاعات تماس در جای مناسب قرار گرفته باشند. همیشه به این فکر کنید که مشتریان هدف شما چگونه از سایت شما استفاده می کنند. تمامی سایت های موفق حقوقی خواهند گفت که طراحی حرفه ای سایت، ارزش هزینه ای که کرده اند را داشته است.
برای بسیاری از مشاغل حقوقی، ایجاد یک سایت خارج از تخصص آنان است. اما برای ادامه رشد و تعالی دفاتر وکالت، باید امروزه حتما وبسایت مناسبی طراحی کرد. مهم نیست که مراجعه کننده چگونه وکیل را پیدا می کند به محض اینکه آنلاین شود سیل اطلاعات به سویش روانه می شود. به عنوان مثال، طبق گزارشی در سال 2019، 57% از مراجعین خودشان به دنبال وکیل بوده اند. متداول ترین روش های تحقیقات نیز استفاده از موتورهای جستجو 17% و بازدید از سایت های حقوقی 17% بوده است یعنی حتی تحقیقات نیز از طری وبسایت ها و به صورت آنلاین صورت گرفته اند. حتی در مراجعات شخصی نیز به یاد داشتن این مساله مهم است که مشتریان احتمالی حتی به دنبال مشاوره های آنلاین نیز هستند. و برای آنان که در صورت مواجهه با مشکلات حقوقی، مستقیما به سراغ وب می روند وجود یک سایت وکالت و مشاوره بسیار اهمیت دارد چون هیچ مرجع دیگری برای مشاوره در اختیار ندارند.
پنج گام اصلی برای سئوی سایت وکالت وکالت عبارتند از: